مشاوره حقوقی رایگان - امضا

باسلام پارسال همسرم خونه خريد و خونه رو به نامم زد دفترچه چک ازم گرفت كه بايد اقساط بنام خودم باشه حالا بى حساب كتاب از ورقه هاى چك ميكشه امضام رو هم جعل كرده به دلايلى اعتراض نميتونم بكنم ميتونم امضام رو تغيير بدم يا چطور دفترچه رو باطل كنم؟؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
در صورتیکه با امضای جعلی شما چکها را خرج نماید وبه نوعی چک برگشت بخورد از لحاظ چک بلامحل واحیانا تبانی در بردن مال دیگری با جعل امضا خودتان را به مشکل وچالش حقوقی می اندازید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بهتره با مذاکره با همسر حل نمایید چرا که عواقب آن مشکلات حقوقی و کیفری به همراه دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر چک ها وصول نشوند شما مسئولیت پرداخت خواهید داشت و ممکن است به عنوان معاونت یا شراکت در جرم
محکوم بشوید و حکم جلب شما صادر خواهد شد اگر ...