مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

سلام وقتتون بخیر
اثاث البیت تعرفه شده توسط زوج به لحاظ وجود نواقص از جمله سرویس خواب بخاری اینه و دراور و پنکه مورد تایید نمی باشد
الان لوازم هایی که چیدن دسته دوم بوده ایا الان این ابلاغیه لوازم ها رو تایید کردن یانه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام در دعوای الزام به تمکین زوجه ، زوج باید ابتدا یک منزل مستقل که در شأن زوجه باشد تهیه نماید و سپس توسط کارشناس رسمی دادگستری از منزل بازدید به عمل می آید و در گزارش خود به دادگاه ارائه میدهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود زوج باید ابتدا یک منزل مستقل که در شأن زوجه باشد تهیه نماید و سپس توسط کارشناس رسمی دادگستری از منزل بازدید به عمل می آید و در گزارش خود به دادگاه ارائه میدهد