مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست تهيه مسكن

باسلام. شوهرم وسايل خونه رو جمع كرده برده كه من نتونم زندگی كنم، بنده حدود يك سال هست كه بلاتكليف هستم ! كلا هدفش اينه بدون حق و حقوقم طلاق بگيرم ! من تحت هر شرايطي مي خوام زندگي كنم ! بايد چيكار كنم ؟ استشهاديه محلي بايد تهيه كنم ؟ من تامين دليل انجام دادم در خونه قفل تا تعيين تكليف بشه ! ولی شوهرم انگار نه انگار

پاسخ ها :

مهين  شيخي

سرکار خانم مهين شيخي :

سلام به زور نمیتونید باهاشون زندگی کنید. اما میتونید ازشون شکایت کیفری ترک انفاق کنید. و همینطور دادخواست مهریه بدین .

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

دادخواست نفقه و ترک انفاق و مهریه بدهید

پرسشگر :

متاسفانه ايشون برا اينكه نيافته زندان ، هر ماه نفقه مي زنه !!!
بنده نمي تونم به زور ايشون رو تو زندگي نگه دارم ، ولي ايشون مي تونه به زور من و از حق و حقوق و احساس و ابروم منع كنه؟؟!؟!؟!؟ بله دادخواست نفقه و مهريه دادم ، ممنون

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادخواست مطالبه نفقه بدهید.
همچنین بصورت کیفری به جرم ترک انفاق میتوانید شکایت کنید