مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

من و همسرم اواخر مرداد تصمیم به جدایی گرفتیم و یک شهریور قرار شد بریم دفترخونه مبلغی رو بهش بدم و حق طلاق تا به من ابراء بده. اونروز از دفتر ثبت ازدواجمون استعلام گرفتیم سر اجرا ولی توی دفترخونه توافقمون نشد و مدارکمون موند تا دوباره برگردیم. روز 6 شهریور دوباره رفتیم دفترخونه و مبلغ مورد نظر و حق طلاق رو دادم و سند ابراء رو گرفتم.
امروز برای من پیامک ممنوعیت خروج از کشور اومده و متوجه شدم که توی اون 5 روز برای مهریه اقدام کردن.
حالا رفتم اداره ثبت و سند ابراء رو ارایه دادم، آیا باید کار دیگه ای هم بکنم؟ میتونم معامله کنم؟ اگه معامله کنم ممکنه توقیفی بخوره؟
لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

سند ابراء را به دفتر خانه ارائه کرده و درخواست رفع ممنوع الخروجی و رفع توقیف حساب‌های بانکی و رفع توقیف املاک و خودرو و .... را کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام پیگیری کنید تا ممنوع الخروجی برطرف شود