مشاوره حقوقی رایگان - ارث از مادربزرگ در صورت فوت مادر قبل از مادربزرگ

با سلام
اگر خانواده ایی 3 فرزند (دو پسر یک دختر ) داشته باشند و پدر خانواده اول فوت کند بعد دختر خانواده فوت کند بعد مادر خانواده فوت کند
آیا به بچه های دختر ارث خواهد رسید از مادربزرگ ؟
وقتی پدر خانواده فوت کرده اموال تقسیم نشده بوده تا زمان فوت مادر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دختر از پدر ارث می‌برد ولیکن از مادر ارث نخواهد بود چون زودتر از مادر فوت نموده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه دختر قبل از مادر فوت کرده فرزندان دختر از مادربزرگ سهم نمی‌برند ی سهم مادربزرگ را نمی‌برند اما سهم پدربزرگ را می‌برند

نرگس کاهه

سرکار خانم نرگس کاهه :

سلام به فرزندان دختر ارث مادربزرگ تعلق نمیگیرد زیرا مادر آنها قبل از مادربزرگ فوت کرده است اما سهم ارث پدربزرگ به آنها میرسد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
فرزندان دختر فوت شده ( نوه ها ) از ماترک پدربزرگ ارث خواهند برد ولی از سهم الارث مادربزرگ ارث نخواهند برد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دختر از اموال پدرش ارث می برد ولی چون بعد از مادر فوت کرده از اموال مادرش ارث نمی برد.
نوه ها از اموال پدربزرگ که سهم مادرشان بود ارث می برند.
ولی از مادربزرگ که بعد از مادرشان فوت کرده ارث نمی برند.
بلکه مادربزرگ از دخترش نیز ارث می برد.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

ارث به مادرشان رسیده و اموال مادر به بچه ها

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

شرط ارث بری حیات وارث در زمان فوت مورث است