مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مرد ایرانی با زن افغانستان فاقد مدارک

سلام بنده با خانم افغان ازدواج کردم که فاقد هر گونه مدارک میباشد چه گونه می توانم ازدواج ام را ثبت قانونی کنم ممنون از وقتی که می گذارید

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

دادخواست اثبات واقعه ازدواج تقدیم دادگاه کنیدوپس ازاخذحکم میتوانید ثبت کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

باید اسناد هویتی از سفارت اخذ شود تا دادگاه امکان ثبت واقعه ازدواج بنماید