مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان کشیدن حبس

سلام خسته نباشید. این درسته که 10سالو نیم حبس یک سومش حساب میشه چون شبانه روزیه؟ و اینک وقتی پرونده بسته شده دوباره وکیل بگیرم که باقیه حکمو ببخشن؟؟ برای کشیدن حبسم باید بگم که هیچ سابقه ای نداره 2سالو دوماه رو کشیده اگه میشه راهنماییم کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
حبس بالای 10 سال باید نصف حبس را گدرانده باشد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مطابق ماده 58 ق مجازات ا در محکومیت های بیش از ده سال پس از گذراندن نصف دادگاه صادر کننده حکم می تواند به پیشنهاد دادستان یا قاضی اجرای احکام با رعایت شرایط ماده مذکور حکم به آزادی مشروط صادر کند.