مشاوره حقوقی رایگان - دیه

من حدودا سه سال پیش یه درگیری داشتم بعد از درگیری از محل متواری شدم ولی چون بیمار بودم نتونستم خودمو معرفی کنم چند بار احضاریه اومد ولی نتونستم برم تا اینکه حکمم اومد سه ماه زندان تعلیقی و دیه تحت درمان دکتر روانپزشک بودم تو این چند وقت ولی بهبودی حاصل نشد میخوام خودمو معرفی کنم
میخواستم بدونم آیا بعد از معرفی خودم باید برم زندان یا نه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر رای غیابی است واخواهی کنید و مدارک بیماری خود را ضمیمه کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
حبس تعلیقی بوده و نیازی به زندان رفتن نیست اما دیه را باید بپردازید که به نرخ روز پرداخت است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید دیه را پرداخت کنید وله اجرای احکام مراجعه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه می شود به شکل حضوری به واحد اجرای احکام کیفری مراجعه بفرمائید و مدارک بیماری خویش را به همراه داشته باشید. به نظر می رسد شما بایستی دیه را پرداخت کنید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. حبس تعیلقی زندان ندارد دیه را می بایست پرداخت نمایید . اگر حکم غیابی است می توانید واخواهی نمایید .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر تعلیق شده است خود را به اجرای احکام کیفری معرفی کنید دیه به گردن شماست ممکن برای شما اقساطی در نظر گرفته می‌شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌فرمایید حکم حبس تعلیقی یعنی حبس شما تعلیقی شده است نیازی به حبس ندارید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

رای صادره باید بررسی گردد به صرف آنچه در سوال آمده سه ماه زندان تعلیقی برای مدت معینی نباید هیچ جرمی انجام دهید و آن سه ماه زندان معلق شده به جرم دیگری توسط شما در مدت زمان معلوم که در رای قید می گردد می توانید دیه را پرداخت کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام

با توجه به تعلیق مجازات زندان فقط دیه پرداخت می کنید