مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی

سلام
حکم اومده یک سوم حبس باید رفته باشن بعدش تعلیقی یا پابند
میخواستم بپرسم اون یک سوم حبس که میشه تقریبا دو ماه و نیم میشه به مرخصی هم رفت با وثیقه؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق دادیار ناظر زندان موضوع را پیگیری کنید رفتن به مرخصی دارای شرایطی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
گاها آری بعضا موافقت می‌شود
لزوما باید به زندان معرفی شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله با شرایطی امکانپذیر است
شما باید به قاضی ناظر زندان درخواست بدهید
و شما باید ابتدا خود را به زندان معرفی نمایید و

سید علی حسینی

جناب آقای سید علی حسینی :

سلام . با شرایطی امکان اعطاء مرخصی به زندانی بعد از اخذ وثیقه وجود دارد و مدت مرخصی جزو مدت حبس به شمار می آید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

درخواست خود را به دادیار ناظر زندان مطرح نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مقررات زندان و قاضی دادیار ناظر زندان و اجرای احکام و درنهایت تشخیص قاضی صادرکننده حکم قطعی ملاک عمل است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در خصوص مرخصی از طریق قاضی ناظر زندان درخواست خود را پیگیری کنید.