مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع

سلام برای من ابلاغیه اومده ، اتهام کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع
من یک فروشگاه اینترنتی دارم و فردی ناشناس از من درخواست خرید کرد به مبلغ 8 میلیون و بعد از 5 ماه برام ابلاغیه اومده ، کسی که از من خرید کرده شماره کارت من را به یک نفر دیگه داده و به او قول گوشی داده
و پول را به حساب من واریز کرده و من برای این آقا گیفت کارت خریدم
من چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
در هرصورت پول به حساب شما واریز شده وباید پاسخگوی نحوه واریز پول باشید توصیه میکنم رضایت شاکی را جلب نمایید تا پرونده مختومه گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

این مدل جدید کلاهبردای اینترنتی بسیار شایع است باید در دادگاه با دلایل که دارید از خود دفاع کنید تا تبرئه شوید. نیاز به بررسی دارد جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام.
اصولاً شاکی باید درصدد اثبات موضوع وعنوان اتهامی باشد، صرف واریز پول به حساب شما بدون اینکه بین شما و واریز کننده گفتگو یا چت یا...باشد، دلیلی بر وقوع جرم و انتساب آن به شما نیست.
مشکل، قصور شما در احراز هویت فرد ناشناس بوده است.
بهتر است در دادسرا و دادگاه عدم وجود قصد و نداشتن سؤ نیت خود را مطرح کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام برای اظهار نظر دقیق نیاز به بررسی پرونده و مدارک شاکی دارد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با دلایل و مدارک از جمله پیامهای واریز به حساب و شرح ماوقع از خود دفاع نمایید سیستمی را برای فروشگاه اینترنتی تنظیم نمایید که خرید و فروش و واریز از طرف خریدار مشخص باشد