مشاوره حقوقی رایگان - دفاع در برابر رابطه نامشروع

سلام، من آقای مجرد هستم.با شخصی 5 سال دوستی داشتم و ایشان 1 سال هست که عقد کرده و با همسرشون از اول تا الان مشکل داشتن و همه قضایا را برای من تعریف میکردن.من با یه پیج فیک اینستاگرامی به همسر ایشون پیام دادم که شوهر شما معتاد هستند و ایشان هم فقط نوشتند ممنون،بعد از دو روز از من مدام سوال پرسیدند و من هم جواب میدادم تا اینکه فحش دادن و خودشون رو جای دوست سابقم جا زدند و من هم از اون به بعد همش فحش میدادم و حرفای مستهجن میزدم و ایشان هم به بعضیاشون جواب میداد به نحوی که وقوع زنا را محتمل مینماید، در آخر من دیگه پیام ندادم و شماره و ایمیل و اون آیدی اینستامو پاک کردم.همسرشون که دوست سابق من هست از من به پلیس فتا شکایت کرده بودن و خودم به پلیس فتا گفتم این اکانت برای منه و اشتباه و حماقت کردم.دوست سابق من تهدید کرده تورو زندونیت میکنم و ... و هفته پیش شکایتشون رو به کلانتری بردند و بنده اونجا گفتم که من اولین پیام رو دادم و اشتباه بوده و کلانتری هم صورتجلسه کرد که من اقرار کردم. الان ایشون به من تهمت رابطه و دوستی با همسرشون رو زده و به همه اینجور گفته، در صورتی که بنده 160 تا شات گرفتم از اون پیام‌ها در اینستا و فقط همون یه بار بوده و تا الان پام به دادگاه باز نشده و کاملا ترسیدم، خواستم بپرسم من چطور ثابت کنم که اون پیام ها فقط اشتباه و حماقت بوده و پیام اولی که گفتم معتاد هستن فقط جهت اطلاع رسانی بوده؟ مجازات سنگینی واسم هست و آیا سو پیشینه میشه واسم؟ در ضمن دوست سابق من یک بار دیگه از من بخاطر خراب کردن زندگیش شکایت کرده و دادگاه آن را رد کرده ولی الان تهمت رابطه نامشروع با همسر خودش رو به من زده و از همسر خودش هم شکایت کرده
ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

فرامرز  مفيد پور

فرامرز مفيد پور :

نیاز به طرح دفاع و مشاوره حضوری اس

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر پیامها و صحبتهای شما صرفا صحبتها وپیامهای عادی بوده وگفتگوی مبتذل ومستهجن نبوده نمیتوان انرا بعنوان یک رابطه نامشروع تلقی نمود در غیر اینصورت رابطه نامشروع محقق شده

محسن سلمان زاده

جناب آقای محسن سلمان زاده :

سلام لطفاً مشاوره تلفنی ثبت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما در هرصورت مرتکب جرم توهین و افترا و استفاده از الفاظ رکیک شده اید و با توجه به اینکه سوپیشینه کیفری ندارید و خودتان اقرار به جرم کرده اید در دادگاه برای شما تخفیف قایل میشوند . و سعی کنید رضایت شاکی خصوصی را جلب کنید. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بايد از خودتون دفاع كنيد يا رضايت شاكي را بگيريد
در صورت نياز تماس بگيريد يا پيام دهيد٠٩١٤٧٧٢٦٨٥٥

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر مصداق قذف باشد مجازات آن شلاق است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام
جواب سوال شما توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شد، اما اگر همچنان نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید تماس بگیرید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به جهت فحاشی قابل شکایت می باشد اما اگر محتوای گفتمان مستهجن و حاوی مطالب جنسی باشد رابطه نامشروع احراز می گردددر هر صورت سعی در جلب رضایت شاکی داشته باشید