مشاوره حقوقی رایگان - قرار عدم صلاحیت

سلام
متن رای دادگاه :
« دادگاه با توجه به اينکه متهم ******* در حوزه های قضايی
متخلف مرتکب جرم شده است که در اين مواقع رسیدگی در دادگاهی صورت می گیرد که مهمترين جرم در آن حوزه واقع شده باشد و اگر جرايم مشابه باشد رسیدگی در حوزه ای صورت می گیرد که متهم در آن دستگیر شده و اگر دستگیر نشده باشد رسیدگی در دادگاهی صورت می گیرد که متهم در آن حوزه زودتر تحت تعقیب قرار گرفته است نظر به اينکه طبق استعلام صورت گرفته از سامانه سمپ مشخص گرديد متهم مذکور در شهرستان کرج زودتر تحت تعقیب قرار گرفته است و از طرفی به اتهام شريک يا معاون جرم نیز در دادگاهی رسیدگی می شد که صلاحیت رسیدگی به اتهام متهم اصلی را دارد لذا به استناد مواد 265و310و311 قانون آئین دادرسی کیفری 1392 قرار عدم صلاحیت به شايستگی و صلاحیت دادسرای عمومی و انقلاب کرج صادر و اعلام می گردد قرار صادر شده قطعی است »
سوالم اینه که دادگاه پرونده رو خودش ارسال میکنه به دادگاه کرج یا اینکه من باید اینکارو بکنم ؟؟

پاسخ ها :

سعیده زمانی

سرکار خانم سعیده زمانی :

سلام خیر نیازی به اقدام از جانب شما نیست. دفتر شعبه پرونده را به دادسرای صالح ارسال خواهد کرد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
پرونده از طریق پست قضایی ارسال خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با پیگیری شما شعبه پرونده را به دادگاه صالح ارسال خواهد کرد

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام.
نیاز به اقدام خاصی از طرف شما نیست و فقط پیگیر ثبت آن در مرجع صالح باشید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
دادگاه پرونده را خودکار ارسال می نماید