مشاوره حقوقی رایگان - تهاتر

سلام بنده آپارتمانی خریداری نموده با ( معرفی املاک و مبایعه نامه ) در موعد تحویل فروشنده با سوء نیت از تحویل آپارتمان خودداری نمود متوسل به قبض تخلیه ثبتی شدیم با تبانی با اشخاص ثالث اجاره نامه ای ایجاد کرده بودند و تاریخ ما قبل را زده بودند که از تخلیه توسط ثبت با ارایه اجاره نامه خودداری نمودند که بنده شکایت نموده و جعلی بودن اجاره نامه نیز اثبات گردید بالاخره بعد حدود 10 ماه با اتمام اجاره نامه جعلی با توسل به برگ تخلیه ثبتی واحد خریداری شده تخلیه و تحویل اینجانب گردید مقرر بود در تاریخ تحویل مبلغ مانده جهت تحویل از طرف اینجانب به فروشنده داده شود که در روز تحویل خود فروشنده حاضر نبود و شوهرش و مستاجر جعلی که بیست روز بعد از تخلیه جعلی بودن حکم نهایی از سوی دادگاه تجدید نظر صادر و قطعی کردی حاضر بودند و بنده مبلغ را به نامبردگان ندادم و گفتم خود فروشنده تشریف بیاورند اینجا یا املاک تسویه بکنیم که باز هم حاضر نشد بعد از سه روز اظهاریه ای مبنی بر حضور و تحویل پول باقی مانده هم به نامبرده فرستادم که حاضر نشدند و اقدام به طرح شکایت واهی معامله ربوی بر علیه اینجانب کردند که بعد از بررسی جامع توسط آگاهی و دادیاری قرار منع تعقیب صادر و بعد از تجدید نظر خواهی نامبرده در دادگاه قرار منع تأیید گردید بنده نیز بر علیه نامبرده شکایت حقوقی مبلغ دیرکرد ذکر شده در مبایعه نامه از بابت روزی دویست هزار توان اقامه که برای حدود ده ماه دیرکرد مبلغ 55 میلیون محکوم و رای نهایی گردید و به اجرای احکام فرستاده شد نامبرده اعسار داده بنده با لایحه ای به مبلغ باقی مانده جهت تحویل و اینکه حدود 650 میلیون هم از بابت معامله گرفته اشاره و خواستار رد اعسار و تهاتر مبلغ محکومیت نامبرده از مانده پول تحویل نمودم یا اینکه نامبرده عطف به درخواست در اظهارنامه ارسالی شماره حساب اعلام نماید تا بنده مانده مبلغ را به حسابش واریز کنم که دادگاه بدوی حقوقی اصلا به دلایل و خواسته اینجانب توجه نکرده و تقسیط از قرار سی و پنج میلیون و هر ماه پنج میلیون صادر کرده است. الان سوال بنده این است که آیا بنده پیگیر اجرا با توجه به مبلغی که نامبرده در دست اینجانب دارد بشوم و پیشنهاد وکلا چیست که بنده هم مبلغ نامبردگان را تسویه کنم و هم حکم دیرکرد را اجرا بکنم؟ و اینکه چرا دادگاه دستور تهاتر صادر نمی‌کند منع قانونی دارد البته ذکر این نکته هم مهم است که نامبرده درخواست اعسار داده بود پدر دادگاه حاضر نگردید و فقط شاهدین که شوهرش و وست شوهرش بود در دادگاه حاضر شدند.

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال شما واضح نیست معلوم نکرده اید ملک سابقه ثبتی دارد یا خیر .
علیهذا مابقی مبلغ باقی مانده بابت ملک را به صندوق دادگستری واریز کنید بوسیله اظهارنامه به وی ابلاغ کنید سپس همین وجه را بابت طلب خود توقیف کنید رسید آن را به شعبه ایی که حکم اعسار صادر کرده تحویل دهید تا تهاتر صورت بگیرد .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام به اجرا احکام مراجعه نمایید و درخواست تهاتر نمایید