مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن سند ماشین

با سلام به خدمت شما عزیزان من پارسال همین موقع ها پدر زنم با ماشینش تصادف کرد از دنیا رفت حالا تو مدارکشان سند ماشین نیست یعنی با قول نامه ماشین رو خریده بود از بنگاه معاملات که ماشین رو خریده بود ادرس فروشنده ماشین پرسیدم نتونستم پیدا کنم حال برای اینکه ماشین رو از پارکینگ خارج کنیم مدارک میخوان لطفا راهنمای بفرمایند
با تشکر از شما دوستان عزیز

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام. الزام به تنظیم سند ماشین به طرفیت فروشنده به دادگاه تقدیم نمایید و فروشنده را مجهول المکان معرفی نمایید. با گواهی انحصار وراثت و قولنامه ماشین به ستاد ترخیص مراجعه کنید معمولا با ارائه سند ماشین را ترخیص می کنند اما گاهی بر خلاف ضوابط هم به شهروندان کمک می کنند

احمد باقری

جناب آقای احمد باقری :

با سلام کاربر گرامی اصولا با در دست داشتن حصر وراثت و مدارک موجود ماشین قسمت ترخیص با احراز سمت قائم مقامی شما باید نسبت به ترخیص ماشین اقدام کند و بعدا میتوانید با طرح دعوی علیه فروشنده هر چند نشانی مشخصی نداشته باشد با مجهوال المکان اعلام کردن خوانده نسبت به ارائه دادخواست الزام به تتنظیم سند مطرح نمائید.

یک وکیل

سلام" ذینفع برای ترخیص خودرو از پارکینگ راهور ناجا نیازمند ارائه مدارک مالکیتی خودرو از جمله کارت سبز و کارت شناسایی خودرو است در غیراینصورت ترخیص خودرو امکان پذیر نیست مگر با دستور قضایی و یا اخذ حکم قطعی الزام به تنظیم سند رسمی خودرو به طرفیت فروشنده مجهول المکان و اخذ سند خودرو و ارائه اًن به راهور ناجا جهت ترخیص خودرو .

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
قانوناشما ابتدا میبایست مالکیت خود را بر ماشین اثبات نمایید که برای اینکار نیز میبایست به استناد قولنامه عادی و گواهی حصر وراثت اقدام به طرح دعوی علیه فروشنده مبنی بر الزام به تنظیم سند نموده و با توجه به اینکه ادرسی از ایشان ندارید ایشان را مجهول المکان معرفی و پس از اخذ حکم قطعی دادگاه اقدام به ترخیص خودرو نمایید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.توصیه به تشکیل جلسه مشاوره حضوری دارم/یاالله

یک وکیل

با سلام، همکاران محترم پاسخ صحیح و کافی ارایه کرده اند لذا تکرار مکررات نمی نمایم.

پرسشگر :

با سلام و تشکر از شما زحمت کشان واقعا خیلی خیلی تشکر می کنم که وقت گذاشتن وجواب دادین دیگه زبان از گفتن تشکر عاجز است

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام همکاران محترم به درستی پاسخ مقتضی به سوال شما را داده اند

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

باید سند و یا گواهی مرتبط موجود باشد
این یک روال قانونی است تا خدای ناکرده از سوء استفاده برخی از افراد سود جو جلوگیری شود.
شما می توانید با استعلام شاسی مالکین قبلی خودرو را بیابید و در نهایت به فروشنده قبل از دست مرحوم دست یازید
برای مشاوره بیشتر می توانید با بنده و یا همکاران محترم تماس حاصل فرمایید قبل از تماس پیامک ارسال دارید