مشاوره حقوقی رایگان - خرید قولنامه ای خودرو

بنده سال 94 یک خودرو قولنامه ای خریداری کردم مالک ماقبل من از مالک که سند بنام هست خریداری کرده بوده مالک ماقبل من چک را پاس نکرده صاحب سند ماشین بنده رو‌که ایشان را نمیشناختم از کوچه با چرثقیل برده و داخل ماشین بنده طلا و‌پول نقد و سایل و لباس مسافرت که چند ساعت بود رسیده بودیم تهران سرقت سال 96 انجام شده شکایت کردم منع تعقیب زده ماده 3،4،265،270ماده 120 کیفری و اصل 37 قانون اساسی نظر شما چه کاری باید انجام بدم ایا ماده 35 شامل احوال ما نمیشد ؟

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام
معمولا کسی طلای خود را درون خودرو نمی گذارد و عاقلانه نیست، لذا اگر شما مسائلی که با واقعیت نزدیک تر باشد عنوان کرده بودید پذیرفته می شود.
در خصوص ماشین، شما دادخواست اثبات مالکیت بدهید شکایت کیفری راه درستی نبوده است که انتخابات کردید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید بتوانید ثابت نمایید که پول و طلا در داخل ماشین بوده سپس به دلیل تسبیب در اتلاف مال قیمت آنها را مطالبه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی اظهارنظر قطعی نیازمند گفت و گوی متقابل و برسی اوراق و مدارک و صورتجلسه تنظیمی در دادسراست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ثابت کنید که طلاجات در ماشین بوده میتوانید مطالبه خسارت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

باتوجه به بیع نامه وپرداخت ثمن معامله مالکیت خودرا اثبات کنید وخسارات خودرا مطالبه وخودرو را استردادنمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اثبات وجود طلاجات و پول نقد در ماشین بسیار مشکل است بهتر است اقامه دعوای حقوقی به اثبات مالکیت و تعویض پلاک علیه مالک اصلی وایادی مابعدنمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید بتوانید وجود طلا و ... را در خودرو اثبات نمایید تا مطالبه خسارت میسور گردد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید بتوانید ثابت نمایید که پول و طلا در داخل ماشین بوده سپس به دلیل تسبیب در اتلاف مال قیمت آنها را مطالبه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام رای دادگاه صادر شده و قطعی می باشد اگر ادعایی دارید می توانید از طریق دیوان محترم عدالت اداری موضوع را پیگیری نمایید برای خودرو اگر مدارکی دارید دادخواست اثبات بیع و اگر قرارداد دارید الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مطالعه پرونده کیفری در شعبه مورد نظر نیاز است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در خصوص ماشین، شما دادخواست اثبات مالکیت بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نیاز به بررسی اسناد واخذ توضیحات جهت اظهارنظر دقیق حقوقی می باشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما اول نگفتید مالک خودش سرخود برداشته برده یا با حکم دادگاه