مشاوره حقوقی رایگان - خرید قولنامه ای خودرو

سلام
بنده یک پژو206 مدل 1383 را خریداری نموده بعد از 10 روز جهت تعویض پلاک به مرکز تعویض پلاک مراجعه نمودم و کارشناس تشخیص دستکوب بودن شماره موتور را داده و گفته که موتور باید تعویض گردد متاسفانه فروشنده از تقبل هزینه آن خودداری می کند آیا میتوانم خودرو را به او پس بدهم؟ .اگر قبول نکرد چه کار کنم؟ لازم به توضیح است که معامله خارج از بنگاه انجام گردیده .اما خودمان با حضور سه شاهد قولنامه کردیم.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر اطلاع نداشته اید حق فسخ فوری دارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما می توانید مطابق قرارداد و توافقات فی‌مابین را پس بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید ،
بدوا اظهارنامه ای در خصوص فسخ معامله به علت عیب خودرو و عدم تعویض پلاکی آن به فروشنده ارسال و سپس دادخواست تایید فسخ معامله و استرداد ثمن را تنظیم کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید ابتدا اظهارنامه مبنی بر اعلام فسخ بیع برای فروشنده ارسال نمایید

و سپس باید دادخواست تنفیذ فسخ بیع و استرداد ثمن و خسارات را به علت خیار عیب و خیار تدلیس مطرح نمایید

شما میتوانید قرارداد را فسخ ننمایید و فقط مطالبه ارش ما به التفاوت خودرو معیوب را مطرح نمایید