مشاوره حقوقی رایگان - نراع دسته جمعی

سلام
ما چند روز پیش با چند نفر در گیر شدیم که نزاع دسته جمعی بود که پلیس اوند ما رو برد بازداشت فرداش به هم رضایت دادیم و صورت جلسه شد و نرفتیم دادسرا .
فرداش برای ما پیام اومد که پرونده رفت دادسرا بعدا هم پیام اومد که پرونده به کلانتری ارجاع داده شد که وقتی ما سامانه ثنا رو چک کردیم دیدم که دستور قضایی به ضابط هست که 14 روز هم فرصت داده بود برای تحقیق و برسی .در دعوا هم اصلا از سلاح سرد استفاده نشده بود
فقط یک نفر الکی خودش رو زد زمین رفت بیمارستان فرداش هم اومد کلانتری رضایت داد
الان حدود 8 روز میگذره آیا پرونده در کلانتری مختومه شده ؟؟
با توجه به اینکه جرم جنبه عمومی داره آیا قاضی مجازات در نظر میگیره یا پرونده بسته میشه ؟
میشه توضیح بدید ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است.