مشاوره حقوقی رایگان - نزاع

من همراه دو نفر از دوستانم یک ماه پیش با دونفر دیگر دعوا کردیم و من مقداری کبود و زخمی شدم و شکایت کردم و پزشک قانونی هم رفتم.
الان متوجه شدم توی اینطور پرونده ها،ممکنه حکم به نزاع دسته جمعی بدن و حتی اگه توی نزاع دسته جمعی به کسی آسیب نزده باشم و فقط آسیب بهم وارد شده باشه هم متاسفانه مجازات نزاع جمعی بهم میدن.
منم به هیچ وجه نمیخوام هیچ سوسابقه ای برام ثبت شه.
الان سوالم اینه پرونده در دادسرا در مرحله تحقیقاته و هنوز دادگاهی برگزار نشده،اگه با آن طرف های مقابل توافق کنیم که هیچ کدام دیگه پیگیری نکنیم،دیگه پرونده مختومه میشه یا اینکه بازم ممکنه به نزاع جمعی گیر بدن؟
برای مختومه شدن،باید هر دو طرف بریم رضایتی چیزی بدیم یا اینکه دیگه کلن پیگیری نکنیم خودش مختومه میشه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

در صورت امکان اخذ رضایت بهتر است مراحل کار توسط یک وکیل انجام شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بله مختومه می شود مگر جنبه عمومی آن ثابت شود.
خیر باید رضایت دهید

محسن جان نثاری

جناب آقای محسن جان نثاری :

با سلام اخذ رضایت نتیجه بهتری خواهد داشت.

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

سلام
خیر. جرم نزاع دسته جمعی از جرایمی نیست که با گذشت شاکی پرونده مختومه شود و در صورت وقوع جرم دادسرا و دادگاه مراتب را طی خواهد کرد.و گذشت شاکی فقط مجازات را تخفیف میدهد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
گذشت شاکی تاثیری در جنبه عمومی جرم ندارد . اگر قرار جلب به دادرسی صادر نشده است در دفتر اسناد رسمی به یکدیگر با ذکر شماره پرونده ها رضایت دهید ولی در پرونده قرار ندهید و پیگیری پرونده را فعلا رها کنید .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است سعی کنید رضایت شاکی خصوصی را بگیرید تا مجازات کاهش یابد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بستگی به نوع جرم دارد

و بهتر است توافق نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله به اتفاق میتوانید اعلام رضایت نمایید

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
غالباً دادسرا با توجه به اعلام رضایت طرفین به یکدیگر اقدام به صدور قرار موقوفی تعقیب می نماید .

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بله میتوانید رضایت متقابل روی پرونده بگذارید

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ، با توجه به اظهارات ما ، متاسفانه دادسرا روند رسیدگی خود از جنبه عمومی جرم را ادامه خواهد داد ولی رضایت طرفین از یکدیگر می تواند در مراحل بعدی بسیار تاثیر گذار و به نفع شما باشد

روح الله مشتاق زاده

جناب آقای روح الله مشتاق زاده :

حتی برفرض محکومیت این چنین حکمها سو پیشینه محسوب نمیشن، ونزاع دسته جمعی برای همه حکم زندان صادرمیشه که میزان محکومیت نیز بستگی به نوع نزاع ودخالت افراد دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با هم برید دفتر خانه با هم توافق کنید بعد برو اعلام گذشت کن رو پرونده

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بستگی داره به محتویات موجود پرونده که جنبه عمومی گرفته یا نه
اگه جنبه عمومی بگیره متاسفانه نمیشه

الهه حسینی

الهه حسینی :

باسلام
بهتر است با اخذ رضايت پرونده مختومه گردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

گذشت شاکی تاثیری در جنبه عمومی جرم ندارد ولی موثر می باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نزاع دسته جمعی از جمله جرایم غیر قابل گذشت است که رضایت شاکی نهایتا منجر به تخفیف مجازات خواهد شد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نزاع دسته جمعی از جنبه عمومی جرم نیز قابل بررسی و رسیدگی است.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی متاسفانه جرم نزاع دسته جمعی درصورتی که بیش از 3نفر باشید محقق گشته و باعنایت به غیرقابل گذشت بودن حتی درصورت اعلام رضایت طرفین پرونده رسیدگی می گردد ولیکن درصورتی که پرونده در مراحل اولیه می باشد تمامی شکات اعلام گذشت نمایند دراین موارد معمولا قرار منع تعقیب به دلیل فقد دلیل صادر می گردد.
موفق باشید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
موضوع شما را نمیتوان جزء نزاع های دسته جمعی دانست ، دیه به شما تعلق میگیرد .

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
در مرحله تحقيق مقدماتي قبل از انتساب عنوان مجرمانه و بحث ديه و جنبه عمومي جرم
مي توانيد همگي صلح و سازش نموده و رضايت دهيد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

نوع پرونده مشخص می‌کند نزاع دسته جمعی بوده است یا خیر عملا بیشتر 3 نفر درگیر شوند نزاع دسته جمعی است