مشاوره حقوقی رایگان - نزاع فیزیکی

با سلام. جرم شروع کننده نزاع فیزیکی در یک نزاع چه میباشد و اگر شروع کننده نزاع در یک جمع باشد و کل جمع بعد از شروع نزاع فیزیکی به کمک بیایند و باعث اسیب و ضرب و جرح شروع کننده نزاع شوند چیست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نزاع دسته جمعی محسوب می شود و کلیه کسانی که در نزاع شرکت کرده اند مجازات خواهند شد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هر کسی که به دیگری عمدا ضربه ای وارد کند مجرم است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اسلام در جرایم کیفری هر شخصی مسئول رفتار خودش است و مجازات می تواند حبس دیگه و باشد

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

در صورت تشخیص نزاع دسته جمعی برای شرکت کنندگان در نزاع مجازات مشخص شده

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در نزاع دسته جمعی کلیه افراد داخل در درگیری مجازات می شوند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است نزاع دسته جمعی رخ داده است اگر سه نفر بیشتر باشید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نزاع دسته جمعی است بررحسب میزان عمل و مشارکت حکم خواهند گرفت