مشاوره حقوقی رایگان - محکوم به عدم انجام تعهد از طرف کارفرما

با سلام،
بنده سال گذشته قراردادی با شرکت مهندس مشاور بستم که یکی از خدمات قراردادکار، «تهیه مقالات تخصصی» است، اینجانب نیز مقالات را تهیه و تحویل مدیرعامل دادم، اکنون کارفرما بعد از یک سال با هدف پرداخت نکردن حقوق اینجانب، شکایت عدم انجام تعهد کرده و ادعا کرده مقالات طبق قرارداد و عرف باید چاپ میشدن، و چون چاپ نشده به من خسارت وارد شده و امتیاز لازم برای شرکت مهندس مشاور کسب نکردم، ( در صورتی که صحبتی از چاپ مقاله در خدمات قرارداد نیست) و تقاضای 20 میلیون خسارت کرده، که دادگاه به دلیل ذینفع نبودن مدیر عامل در قرارداد و شخصیت مستقل شرکت، دعوی را رد کرده، اکنون وی اعتراض گذاشته و مدارک مبنی بر تام الاختیار بودن در طرح دعوی از طرف شرکت ضمیمه کرده، آیا احتمال دارد در دادگاه تجدید نظر حکم بر علیه من صادر شود؟

پاسخ ها :

محمدمهدي  سياح منش

محمدمهدي سياح منش :

استان :

اکر قرارداد با شخص حقوقیست ایشان فاقد سمت هستند و حکم تایید میشود تام الاختیار بودن ایشان به عنوان مدیر عامل و توفیص اختیار شرکت به اوست نه اینکه بعنوان شخص حقیقی اقدام کند