مشاوره حقوقی رایگان - ارسال حکم بدهی به شخص

بنده ک. هستم. برای ساخت و پخش یک موزیک ویدئو سال 99 از یک خواننده مبلغ 5 و 7 میلیون دریافت کردم و کار تحویل ایشون داده شده است.
حالا خواننده رفته از من شکایت کرده به عنوان اینکه برای من هیچ کاری نکرده است و تمام حساب های بنده مسدود شده تا 14 میلیون به ایشون ضرر بدهم
دادگاه بدون دفاعیات من چجوری حکم داده؟ الان باید چیکار کنم که رفع اتهام بشه؟به جز این مبلغ جریمه دولت هم باید پرداخت کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سوال ابهام دارد و کامل نیست
اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود
لکن
چنان‌چه فرصت دفاع و یا اعتراض وجود دارد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید....

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام خدمت شما
واخواهی نسبت به رای غیابی، یکی از طرق اعتراض به آرای صادره از محاکم است که در قانون آیین دادرسی مدنی، مورد پیش بینی قرار گرفته است. مطابق ماده 305 این قانون: "محکوم علیه غایب، حق دارد، به رای غیابی، اعتراض نماید. این اعتراض، واخواهی نامیده می شود. دادخواست واخواهی، در دادگاه صادر کننده حکم غیابی، قابل رسیدگی است
حیدری وکیل پایه یک دادگستری

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام زمانی که شما احضار می‌شوید و حضور پیدا نمی‌کنید خب احتمال محکومیت وجود دارد

اگر هم به صورت غیابی محکوم شده‌اید می‌توانید واخواهی نمایید