مشاوره حقوقی رایگان - جعل

6ماه پیش کولری به یک نفر فروختم و همونطور که به بنده گفته بودن ضمانت داره به مشتری گفتم ضمانت داره و بعد از باز کردن کارت زنگ زدن و نمایندگی مربوطه رفت و اقدام. بعد از 5ماه رفت شکایت کرد و ادعا کرد که کولرم سوخته و نمایندگی بهم خدمات نداده درصورتیکه نمایندگی رفت بود براش موتور عوض کنه و ولی به منزل راشون نداده بود.
و پیگیر شد که اصلا همچین شرکت نمایندگی وجود نداره
و شخصا بنده هم اطلاعی از صحت و سقم نمایندگی نداشتم تا اونموقع
به هر ترتیب بنده کل مبلغ کولر رو به ایشون پس دادم ولی الان داره شکایت از بنده مبنی بر جعل رو ادامه میده و گروکشی میکنه تا من از پس گرفتن استوک دستگاه صرف نظر کنم و به نوعی هم پولو گرفته هم باج میخواد بگیره ازم.
با توجه به اینکه بنده هیچ اطلاعی از نوع گارانتی نداشتم و بنده حتی اون ضمانت رو نه قبل از خرید ایشون نه بعد از خریدشون و نصب کولرشون حتی رویت نکردم و کسی دیگه این ضمانت ها رو در کارتن کولر ها قرار داده و عوامل خودشم برا نصب و خدمات اقدام کردن
آیا اتهام جعل به بنده وارده؟؟
و با پیگیری ایشون بنده متهم خواهم بود.
چون موقع نصب کولرش یک نصاب که هیچ ارتباط مالی و کاری با من نداره به نمایندگی از کسی که دفترچه رو از بندر داخل کارتون کولرا میذاره رفته براش نصب کرده و ضمانت نامه رو پر کرده تاریخ زده و امضا زده.

با در نظر گرفتن همه جوانب
اینکه دفترچه ضمانت جعلی مال من نیست و بنام من نبوده و حتی کسی دیگه پرش کرده و امضاش کرده
و اینکه کل پول کولر رو بش عودت دادم

ایا میتونه استوک دستگاه رو به زور قانون تصاحب کنه
آیا میتونه با پافشاری رو شکایتی که یکبار قرار منع تعقیب خورده و روش اعتراض زده اتهام جعل رو برا من قطعی کنه؟
آیا دادگاه صرف اینکه به مشتری گفتم ضمانت داره و بعد ضمانت جعلی از آب در اومده بنده رو محکوم کنه

من کولرو پلمپ خریدم و همونطور فروختم و کارت ضمانت هم توش بوده اصلا حتی به چشم این ضمانت رو ندیدم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نتیجه اقدام قضایی مشخص نیست ولی فکر نمی کنم به نتیجه ای برسه.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر حتما جعل نمی باشد نگران نباشید