مشاوره حقوقی رایگان - انتخاب محل سکونت

با سلام. با توجه به اینکه یکی از شروط ضمن عقد من و همسرم اینه: (محل سکونت را زوجه انتخاب نماید و مجبور به سکونت در محل خاصی که مورد نظر نباشه حق انتخاب برای زوجه محفوظ و خود زوجه در انتخاب محل سکونت مختار باشد). آیا طبق این بند با توجه به اینکه بنده سال 95 ازدواج کردیم و به مدت 3 ماه یه جا اجاره بودیم و حدود 2 سال هم یه جا دیگه و در نهایت با تکمیل شدن خونه خودم تا الان ساکن خونه خودمم و حالا که تنش تو زندگیمون ایجاد شده. آیا دادگاه حق بهش میده که من رو مجبور کنه برم جایی دیگه خونه اجاره کنم؟ ممنون میشم پاسخ بدین

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام حق تعیین محل سکونت با ایشان می باشد اما ایشان حق سو استفاده از این حق و ضرر زدن بشما رو ندارند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به شرط ضمن عقد نکاح که تعیین محل سکونت با زوجه می باشد انچه در رویه محاکم متصور است ان است که
در صورتی که اختیار تعیین محل سکونت از جانب زوج به زوجه تفویض شود، این امر ناظر به انتخاب شهر بوده و منصرف از تعیین محله و خیابان است.
البته رویه قضایی در اینخصوص متفاوت است

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام طبق گفته خودتون حق تعيين منزل مشترك با زوجه است
پس ميتوانند انتخاب كنند ولي بصورت معقول و منطقي كه موجبات ضرر و زيان نباشد
در صورت نياز تماس بگيريد يا پيام دهيد ٠٩١٤٧٧٢٦٨٥٥

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام. فقط در صورت دلایل منطقی ممکن هست که دادگاه درخواست ایشون را بپذیره

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام و ادب
جهت سوالات طولانی برای اینکه بتوانید مشاوره بهتری داشتید باشید پیشنهاد میکنم تماس بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر مطلقا این شرط ذکر شده در عقدنامه برای تعیین شهر شهر محل زندگی زوجین است و نه انتخاب نوع خانه