مشاوره حقوقی رایگان - فوت فروشنده ملک قولنامه ای

با سلام
پس از فوت فروشنده در صورتی که سند را بنام خریدار نزده باشد آیا قولنامه بنگاه در خرید مسکونی موصوف برای درخواست از دادگاه در انتقال سند کافی است یا موارد بیشتر لازم است؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قولنامه نوعی وعده انتقال است و میتوانید به عنوان یکی از دلایل ارایه نمایید

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام به ودعوا الزام به تنظیم سند را میبایست به طرفیت وراث فروشنده مطرح کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله کافی است و شما مالک قانونی محسوب میشوید . شما باید دادخواست الزام به انتقال سند رسمی به طرفیت تمام ورثه فروشنده مطرح نمایید و ..