مشاوره حقوقی رایگان - سر شماره 1000492

سلام وقت بخیر این پیامک از سر شماره 1000492 برای من اومده شکوائیه شماره ................................ ارسالی از طریق سامانه خدمات قضائی به شعبه 2 شورای حل اختلاف شهرستان ارجاع و با شماره پرونده ..........................و رمز شخصی .... ثبت گردید این ینی چی بی زحمت میشه جواب بدین مرسی

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ممکن است کلاهبرداری باشد اگر در خواست پول برای ابلاغیه کرد واریز نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
برخی از این پیامکهای کلاهبرداری بوده وجهت فیشینگ وسرقت اطلاعات کارت بانکی شما چنین پیامکهای ارسال میگردد جهت احراز مطلب حضورا به شعبه مراجعه نمایید