مشاوره حقوقی رایگان - قرار رد صلاحیت دادخواست نفقه معوقه

با سلام
دادخواست نفقه معوقه از بهمن ماه 95 توسط شورای حل اختلاف رسیدگی شده و پس از اعلام نظر کارشناس مبلغ حدود 25 میلیون نفقه معوقه در لایحه کارشناس تشخیص داده شد.
لایحه اعتراض به نظر کارشناس دادم مبنی بر اینکه زوجه باکره نیست و تمکین خاص و عام نداشته و قائل بر اصل ریاست زوج در زندگی مشترک نیست
فی المثل با وجود اطلاع از عدم رضایت زوج با اشتغال زوجه و به بهانه تامین هزینه جهیزیه در یک شرکت خصوصی مشغول به کار شده که با شان خانوادگی و عرف جامعه مطابقت ندارد.
در حالی که بنده منزل و لوازم زندگی فراتر از منزل ‌پدری زوجه داشته و حتی جهیزیه خریداری شده توسط خانواده زوجه هم به ایشان مسترد گشته.
یا مثلا زوجه خود را موظف به اطاعت از قانون در انجام تکالیف شرعی و رعایت حقوق قانونی زوج در زندگی زناشویی نمیداند و بدون توجه به نظر زوج و یا مشورت با وی در امور صرفا تابع نظرات شخصی و تصمیمات فردیست
علی ایهال بعد از مراجعه به ثنا متوجه شدم نه تنها پرونده مختومه شده بلکه نسبت به دادخواست مطروحه قرار عدم صلاحیت صادر شده که دقیقا متوجه نتیجه پرونده نشدم.
اگر ممکنه راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید جداگانه دادخواست الزام به تمکین زوجه را مطرح نمایید تا درصورت صدور حکم به ناشزه بودن زوجه ، دیگر نفقه به زوجه تعلق نمیگیرد و سپس اقدام قانونی انجام بدهید و ..

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
در خصوص عدم صلاحیت چون مبلع نفقه بالای 20 میلیون تعیین شده ودر صلاحیت دادگاه تلقی میگردد نه شورای حل اختلاف لذا از این حیث عدم صلاحیت جهت رسیدگی به دادگاه صادر شده است