مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت کسر از حقوق

سلام بنده 4سال پیش یکی از دوستان مشکل مالی داشتند از بنده درخواست کردن ضامن شوم که وام بگیره و مشکلش حل بشه بانک نامه کسراز حقوق از من خواست وقتی خواستم برای کسراز حقوق به کارگزینی اداره مراجعه کنم بانک نام یک خانم و کد شعبه را به من داد وقتی از دوستم پرسیدم مگه شما نمیخواید وام بگیرید پس این خانم کیه جواب داد وام مال این خانومه میخواد بگیره به من بده که مشکلم حل بشه شما نگران نباش با من طرف هستی خلاصه وام را گرفتند بعداز 6ماه از کارگزینی اداره تماس گرفتن که 3میلیون بابت کسر از حقوق از بانک اومده به دوستم زنگ زدم یه سری چرت و پرت تحویل من داد بعد از اون هم دوباره یه نامه 13میلیون کسراز حقوق برای اداره فرستادن باز هم تماس گرفتم با دوستم گفت منم خودم ضامن دوم بودم چک گذاشتم حالا شما پرداخت کن حالت جا بیاد به بانک مراجعه کردم با وام گیرنده تماس گرفتن گفت من کل وام را دادم به همین آقا که بنده را معرفی کرده پرسش بنده اینکه آیا وام باید تسویه بشه که بنده دادخواست طلب خودم را بدم یا نه الان هم میتونم اینکارو بکنم سوال بعدی آیا این آقایی که بنده را معرفی کرده و خودش هم ضامن شده و چک به عنوان ضمانت گذاشته آیا بانک چک این اقارو به بنده میده یا نه فقط اگر وام گیرنده چک گذاشته باشه میتونن به من بدن مبلغ وام 15 میلیون بوده سپاسگزارم بنده را راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما همین حالا هم میتوانید دادخواست مطالبت وجه به طرفیت هم وام گیرنده و
هم دوستتان بدهید ولی فقط به مبلغی که از حساب شما کسر شده است . خیر بانک اصلا چک وام گیرنده و ضامن را به شما تحویل نخواهد داد