مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت کسر از حقوق

با سلام بنده از بخش اداری یک شرکت خصوصی مزاحمتون میشم
سوالم این هست که برای ارائه گواهی کسر از حقوق کارمندان اول اینکه آیا میتونیم یه قرارداد با اون کارمند ببندیم مثلا یکساله بعد توی متن نامه بزنیم تا پایان قرارداد ضمانتش میکنیم و بعدش دیگه مسئولیت ضمانتش با ما نباشه؟
دوم اینکه میتونیم تو متن نامه بزنیم به شرط مطلع کردن بانک قبل از تسویه حساب احتمالی فرد و بعدش دیگه مسئولیت ضمانتش با ما نباشه؟
در اصل مشکل شرکت برای زمانیست که کارمند به هر علتی وجود خارجی نداشته باشه ، می خواهیم بدونیم روشی هست که بشه گواهی کسر از حقوق داد ولی مسئولیتی برای بعد از نبودش نداشت؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام . خیر . قرارداد خصوصی فقط بین شما دو طرف معتبر است و در مقابل بانک معتبر نمی باشد مگر بانک قبول کند
خیر . ضمانت مشروط را بانک نمی پذیرد مگر..

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام
در نامه کسر از حقوق درج جمله زیر مفید است
«مادامی که نامبرده در خدمت این سازمان است یا مشغول به کار است با اعلام کتبی آن بانک اقساط کسر و به حساب اعلامی واریز می گردد.»