مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اعسار محکوم علیه

باسلام
بنده مبلغ 57000000 تومان از یک خانم چک برگشتی دارم (طلبکار هستم از ایشون و چک را برگشت زدم در تاریخ مقرر) با توجه به اینکه میدونم این خانم هیچ چیزی به نام خود ندارد ولی وضعیت مالی شوهرش مناسب هست با این وجود درخواست اعسار می دهد، حدودا بنظر شما عموما قاضی چه مبلغی را تعیین می کند برای پرداخت ایشان به من؟؟ چقدر نقدی اول کار پرداخت می کنند و مابقی عموما چه اقساطی را در نظر می گیرند براش؟؟ پیش پرداخت چقدر؟ ماهانه چقدر؟؟ حدودا میخواهم بدونم. ممنونم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

تعیین پیش قسط و میزان و تعداد اقساط تماما به نظر قاضی بستگی دارد و قابل پیش بینی نیست

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

درخواست اجرائیه بر روی چک بدهید نه مطالبه که اجرائیه سریع تر است و در صورت قبول اعسار نحوه اقساط و پیش پرداخت به قاضی و تصمیم اوست