مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخریب

سلام و خسته نباشید
یه سوال داشتم امیدوارم کمکم کنید
یه منزل مسکونی داریم که همسایه ها 60 سانتی متر داخل کوچه بالکن زدن و ما 90 سانتی متر بیرون اومدیم یکی از همسایه ها که مجاور نیستن و مقابل ما هم نیستن شکایت کردن از ما حکم اولیه کمیسیون ماده 100 جریمه نقدی بود اما به خاطر شکایت مجدد همسایه نسبت به رای اولیه یکباره حکم باطل شد و بازدید مجدد از ملک گذاشتن و حکم به تخریب دادن
آیا امکان برگشت حکم و تبدیل آن به جریمه وجود دارد از سوی دیوان عالی؟
و اینکه این همسایه که مقابل و مجاور ما نیست آیا حق اعتراض داشتن
پکیج و تاسیسات ما کامل داخل این بالکن هست
اعتراض ایشون نسبت به 30 سانتی متر اضافه هست

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

امکان اعتراض از سوی همسایه وجود دارد
در خصوص دیوان نیز نکته حائز اهمیت این است که موضوع باید در دیوان عدالت اداری بررسی شود و دیوان عالی کشور صالح به رسیدگی نیست
در خصوص اعتراض به دیوان نیز باید گفت بله امکانپذیر است و ممکن است با ارائه ادله کافی حکم نقض شود