مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخریب طبقه اضافه در ساختمان

با سلام
من یه واحد پیش فروش خریداری کردم الان توی خونه ساکن هستم ولی این خونه یک طبقه اضافی داره که حکم تخریب خورده به دلیل شاکی خصوصی که همسایه ها هستند ایا واقعا اون طبقه تخریب میشه چون این تخریب آسیب نمیرسونه به طبقات دیگه راهکار جلوگیری از حکم تخریب چیه ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام
ابتدا موضوع در کمیسیون 100 شهرداری بررسی میشود که منجر به تخریب یا پرداخت جریمه خواهد شد و چنانچه اعتراضیه به رای باشد مراحل اعتراض طی خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله در صورت تخریب خانه شما میتوانید دادخواست مطالبه خسارت وارده به آپارتمان خود را اقامه نمایید ولی شما باید خسارات وارده را اثبات نمایید

و در صورت عدم تخریب خانه ، باز هم شما میتوانید دادخواست مطالبه بهای ناشی از کم شدن سهم عرصه ساختمان را نمایید و ...

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در دیوان عدالت میتوانید پیگیری کنید

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

اعتراص ذینفع به کمیسیون ماده صد و دیوان عدالت اداری فکر نمیکنم شما ذینع باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حکم تخریب صفدر شده باشد و در دیوان نیز نقض نشده باشد در این صورت حکم اجرا می شود.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

در هر صورت اگر تخریبی صورت بگیرید به عهده ی متخلف است که جبران خسارت کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال تکراری است و قبلا به این سوال به صورت جامع و کامل پاسخ داده شده است .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام در هر دو صورت شما می توانید خسارت خود را از فروشنده دریافت کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر خسارت به ساختمان شما وارد شود میتوانید مطالبه خسارت نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام،

با توجه به سؤال شما، اگر یک طبقه اضافی در ساختمان واحد پیش فروش شما وجود دارد که به دلیل شکایت خصوصی از سوی همسایگان، حکم تخریب آن صادر شده است، در این صورت می‌توانید روی دو راهکار زیر تمرکز کنید:

1- توافق با شاکی خصوصی:
با شاکی خصوصی که شکایت خود را به دلیل خطر احتمالی تخریب ساختمان طبقه اضافی دارد، توافق کنید و از او درخواست کنید که شکایت خود را لغو کند. در این صورت، شاکی خصوصی موافقت کرده و شکایت خود را لغو می‌کند، حکم تخریب نیز اجرا نخواهد شد.

2- درخواست تغییر حکم:
در صورتی که توافق با شاکی خصوصی به نتیجه نرسید، می‌توانید به دادگاه درخواست تغییر حکم را ارائه دهید. در این صورت، باید مستندات و مدارکی که نشان دهنده عدم خطر و خطر ناشی از تخریب ساختمان طبقه اضافی است را به دادگاه ارائه کنید. اگر دادگاه بعد از بررسی مستندات، به این نتیجه برسد که تخریب ساختمان طبقه اضافی باعث خطر جدی برای ساختمان واحد پیش فروش شما نمی‌شود، ممکن است حکم تخریب لغو شود.

در هر صورت، بهترین راهکار این است که مدارک و مستندات بررسی شود و در مورد جزئیات و شرایط مورد نظر خود گفتگو کنید. همچنین، بهتر است با کمک یک کارشناس مهندس ساختمانی، از وضعیت ساختمان و اینکه آیا تخریب طبقه اضافی باعث ایجاد خطر برای ساختمان شما خواهد شد، مطمئن شوید.