مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

حکم تخریب داشتم قاضی معاینه محل گذاشت سر زمین توافق و رضایت گرفت البته کتبی نوشت امضا کردیم آیا میتوانم توفق و رضایت را پس بگیرم و حکم تخریب به قوت خودش باقی بمونه ؟؟؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ همه چیز بستگی به توافقاتی است که فیمابین شما منعقد میشود و هیچ مانع قانونی در این رابطه وجود ندارد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر عدول از گذشت موثر نیست مگر در شرایط خاص و این مورد شامل حال شما نمیشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رضایت داده باشد و پرونده مختومه شده باشد به نظر کاری نمیشه کرد.

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

خیر در صورت اعلام رضایت امکان پس گرفتن ان وجود ندارد.

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

خیر ، توافق در حضور مقام قضایی در حکم سند رسمی است و قابلیت رجوع ندارد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر گزارش اصلاحی سادر شده باشد قابل تجدیدنظر یا پس گرفتن نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر نمی توانید اقدام نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سوال ابهام دارد
لکن
رجوع از رضایت مسموع نیست اگر منجز باشد....