مشاوره حقوقی رایگان - سلام راهنمایی در مورد تضییع حقوق جانبازی

سلام تا سال 96 ایثارگران ارتش اینجانب رو فاقد مدارک میدونست معرفی نامه هایی که این ادعای منو ثابت میکنه قابل ارائه هست
که در اثر اشتباه تایپی نام منو پیدا نمیکردند که خرداد 96 پیدا شد و من با 10درصد جانباز شناخته شدم در مدارک ارتش ابلاغیه وجود داره که آدرس من هست و ایثارگران موظف بوده که به من ابلاغ کنه که این کار رو که انجام نداده که هیچ به مراجعات حضوری من هم جواب منفی میداد که مدارکش رو دارم در اثر این اشتباه بیمارستانهایی که من سابقه بستری داشته ام در چندسال گذشته سوابقشون رو امحا کردن و این موضوع موجب شده درصدی که حق من بوده نتونم بگیرم و سالها هزینه های درمان بعهده خودم باشه و هیچ امتیازی شامل من در این 33سال نشده و درصد واقعی من با نداشتن مدارکی که امحا شده به من داده نشده میخواستم بدونم با مدارکی که از مراجعات به ایثارگران و عدم پیگیری اونها دارم میتونم به نتیجه برسم در ضمن من موج گرفته هستم و در مورد کسانی که این مشکل رو دارند طبیعی که محلهای بستری شون رو در زمان مجروح شدن ندونن الان آنقدر مشکل دارم که از طرف بنیاد پرستار دارم ولی به دلیل نداشتن مدارک سالهای 1370درصدم پایین محاسبه شده آیا میتونم شکایت کنم و نتیجه ای بگیرم

پاسخ ها :

سمانه  ملك بالا

سرکار خانم سمانه ملك بالا :

سلام
اگر مدارک و شواهدتون قوی باشه بله ....
ابتدا به سازمان مربوطه نامه بزنید مدارک جمع آوری کنبد بعد طرح دعوا کنید