مشاوره حقوقی رایگان - شکایت علیه مشاور ... ...

سلام خواهر بنده در خارج از کشور اقامت دارن از خانم ... ... وقت مشاوره گرفتن ایشون با چرب زبانی و با استفاده از نا اگاهی خواهر من پول ده جلسه را یک جا از ایشون گرفتن و فقط چهار جلسه مشاوره انجام داده
و الان که خواهر من تقاضای مابقی وجه و تقاضای استرداد مابقی وجه رو دارن نه تنها وجه را بر نگردوندن بلکه کلی تهدید و بی احترامی کردن و در ضمن حرفهای خواهر من را برعلیه خودش استفاده کرده و به ایشون تهمت روانی بودن زدن
و کلی خواهرم را تهدید که من برای اقامت تو مشکل ایجاد میکنم
به هزار ارگان دولتی وصل هستم
در ضمن تمام رسید های واریز و تهدید ایشون چه صوتی و چه نوشتاری موجود هست
الان من باید چکار کنم و به کجا مراجعه کنم

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
دادخواست مطالبه حق المشاوره مازاد را مطرح نمایید

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

عزیزم مشخص نکردید چه مشاوره ای بوده واگر مدارک پرینت پرداختی رو دارید می تونید ازایشون شکایت کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

تحت عنوان تهدید شکایت شود و هم چنین در صنف مربوطه تخلف وی را اعلام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ظاهرا خواهر شما خارج از کشور هستند پس ایشان باید به شما وکالت بدهند تا شما از طریق وکیل دادگستری اقدام به شکایت توهین و تهدید و افترا نمایید و

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام باتوجه به اینکه خواهرشماخارج ازکشورهستندایشان باید به شماوکالت دهندتاشماازطریق وکیل دادگستری اقدام به شکایت کیفری توهین وتهدیدوافراوهمچنین دادخواست حقوقی مطالبه طلب اقدام نمایید