مشاوره حقوقی رایگان - استعلام حفاظتی ناجا

باسلام و خسته نباشید خدمت مشاوران و وکلای عزیز و مدبر.
سوالی که دارم اینه که برای استعلام حفاظتی ناجا که همون مرحله آخر استخدامی میشه چه آیتم هایی رو در نظر میگیرن و نحوه استعلام و تحقیقشون چطوریه و چه کارهایی در این باره باید انجام داد تا مشکلی پیش نیاد ؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید چون که برای استخدامی های عزیز هم خیلی کمک میکنه.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام در گزینش استخدام در مرحله استعلام حفاظتی و تحقیقات ، به صورت مخفیانه تحقیقات از محل زندگی ، همسایه ها ، دانشگاه ، محل کار سابق
و .... انجام خواهد شد