مشاوره حقوقی رایگان - استعلام حفاظتی ناجا

سلام و خسته نباشید
بنده حدود شیش ماه هست در نیروی انتظامی ثبت نام کردم و تمام روند گزینشی رو قبول شدم حتی تحقیقات اما در استعلام حفاظتی ناجا به مشکل بر خوردم و میگویند ارتباط با نامحرم داشتم اما من حدود 11 ماه هست نامزد دارم و صیغه محرمیت خونده شده و گواهی عقد نامه دارم اما تو شناسنامه ثبت نیست و در مصاحبه گفته ام ک نامزد دارم ایا میشود بخاطر اینکه با نامزدم تلفنی یا پیام داده باشم رد کرده باشند منو چون کمیسیونی شدم و الان تازه گواهی عقدنامه رو بردم با یک گزارش نامه ک نامزد دارم و گواهی عقد ایا مشکل برطرف میشود ؟ ممنون میشم جواب بدید چون خیلی استرس دارم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

به صرف آنچه در سوال آمده است جای نگرانی نیست برای شما

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ممکن است
و شما میتوانید اعتراض نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مورد مذبور بستگی به صلاحدید ارگان استخدام کننده دارد لیکن بعد از عدم حصول نتیجه منظور می توانید از طریق دیوان موضوع را پیگیری نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر محرم بوده اید هیچ کس نمی‌تواند از این بابت حق شما را ضایع کند چه در استخدام باشد چه هر کار دیگری احتمال دارد اشتباهی رخ داده یا سو تفاهمی پیش آمده باشد و نیاز به شفاف سازی از جانب شما دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده می توانید از مرجع مربوطه پیگیری کنید.
اگر به نظر کمیسیون اعتراضی داشتید در مهلت قانونی می توانید اعتراض کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

انشالله که بر طرف می شود اگر به همین دلیل قبول نشدید به دیوان عدالت اداری شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان را باید از همان ارگان پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق ارگان مربوطه پیگیری شود

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی بله اصولا می بایست باتوجه به مدارک جنابعالی مشکل رفع گردد درصورت رد صلاحیت می توانید نسبت به تصمیم هیات گزینش اعتراض نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. این موضوع شما حقوقی نیست. لیکن مقررات و ضوابط گزینشی نیروهای نظامی و نظر حفاظت اطلاعات آن ملاک عمل است.