مشاوره حقوقی رایگان - پیامک به زن شوهردار

باسلام بنده 21سال خدمت درناجا دارم درسال98 به کمیسیون هیئت بدوی رفتم وبه جرم ارتباط نامشروع 18ماه محرومیت از ترفیع گرفتم ارتباط فقط از طریق پیامک بوده با یکی از زنان اقوام و هیچ گونه ارتباط حضوری نبوده ولی حفاظت میگه با توجه به متن پیامک احتمال لمس بدن هم بوده و از کلمه عشقم و نفس استفاده شده وبنده نه شاکی دارم ونه دستگیر شدم سوال من اینه آیا حفاظت می تونه بدون مجوز تجسس کنه و ورود کنه به پیامک تلفن همراه بنده وآیا این تنبیه با تخلف من متناسب هست یانه و باتوجه به اینکه قبل از ارتباط هیچگونه اخطاری به من ندادن و تعهدی نگرفتن و وظیفه صیانت از پرسنل را انجام ندادن و هیچ ارشادی نامه ای در پرونده نیست بجز این مورد می تونم ازشون شکایت کنم؟ باتشکر

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید مدارک رویت شود و بررسی دقیقی انجام گیرد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
همين حد هم كه مانع تحقق جرايمي بزرگتر زنا شده است
عمل به صيانت از پرسنل است ؛ عنداللزوم
چنانچه ادعا يا شكايتي داريد ميتوانيد به سلسله مراتب مذكور و فرماندهي يگان
مراجعه نماييد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله بدون شاکی خصوصی هم می توانند تحقیق کنند...

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر ارتباط نامشروع شما با زن شوهردار ‌و اقدام حفا در هجده ماه محرمیت از ترفیع شما قاعدتا خلاف ضوابط و مقررات و تدابیر ابلاغی و قوانین موضوعه بوده و باید شما را از خدمت در ناجا اخراج میکردند و ...

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
صیانت انجام گرفته و به مراتب برای شما تخفیف نیز قائل شده اند چرا که احتمال اخراج شما نیز بسیار بالا بوده