مشاوره حقوقی رایگان - حق و حقوقات بعد از ترک کار

سلام خسته نباشید و ممنونم از راهنمایی و کمک های شما.
من تقریبا مدت 2 سال جایی مشغول کار هستم، که از لحاظ جغرافیایی مکان مشخصی دارد و با ارگانهای اداری و رسمی در ارتباط است و کار میکند، کارفرما هیچ قراردادی با من تنظیم نکردن و بیمه هم نکرده و حقوقی که پرداخت میکنن به بنده خیلی کمتر از حقوق قانون کار است، و واریز به حساب یا کارت صورت میگیرد و بعضی از ماه ها نیز نقدی پرداخت شده است.
با این توضیحات و با توجه به محیط کار و دلایل شخصی قصد ترک کار را دارم،1- آیا میتونم بدون اینکه استعفایی بنویسم با توجه به اینکه هیچ قراردادی وجود ندارد و سابقه بیمه ای ندارم و با توجه به اینکه کارفرما هم 100 درصد نامه اخراج من را نمینویسد و امضا نمیکند از طریق قانونی اقدام به دریافت حق و حقوقات تضییع شده کرد یا نه؟
2- یا اینکه باید استعفای خودم را بنویسم قبل از ترک کار؟ و اینکه از چند وقت قبلش باید اطلاع رسانی بشه به کارفرما برای ترک کردن محل کار؟
3- فقط شاهد دارم اگر بتونم موافقتشون رو برای امضا استشهاد محلی بگیرم آیا تاثیری در روند کارم داره یا نه؟
با تشکر

پاسخ ها :

محمدامين  شاهين

جناب آقای محمدامين شاهين :

باسلام شما میبایست به اداره کار دادخواست مطالبات وکلیه حق ‌حقوق وپاداش