مشاوره حقوقی رایگان - فسخ يا عدم فسخ يا پرداخت خسارت

باسلام
يه ماشيني رو فروختم كه توسط خريدار به مكانيك و كارشناس رنگ برده شده و تاييد سلامت شده، كه نمايشگاه هم در قولنامه درج كرده كه ماشين نزد كارشناس فني و بدنه تاييد سلامت شده!
ماشين بدون هيچ ايرادي تحويل خريدار گرديده تمام ! خريدار بعداز تحويل و فرداش گفته رادياتور از كار افتاده و ياتاق زده بايد خسارت موتور رو فروشنده بدهد!
آيا ماشيني كه قبل خريد تاييد مكانيك شده و بعداز تحويل رادياتور ايراد پيدا كرده و خريدار هم همونجوري رونده و ياتاق زده ، بر عهده فروشنده هس خسارت ؟؟

پاسخ ها :

خسارت خودرو معیوب فسخ معامله خودرو خودرو