مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

ضمن سلام و عرض ادب خانوم بنده منزل را ترک کرده و به خانه پدریش رفته و حاضر به برگشت به زندگی نیست البته ما 15سال زندگی مشترک داشتیم و صاحب یک فرزند هم میباشیم و خانه اجاره ای مستقل هم داریم بنده ابتدا برای ایشان اظهارنامه فرستادم و گواهی اظهارنامه را هم گرفتم سپس به کلانتری محل رفته و صورت جلسه را هم از کلانتری گرفتم و سپس چون خانومم در طول زندگی حسابی نداشت برای ایشان یک اظهارنامه بابت فرستادن شماره حساب جدید فرستادم و ایشان هم یک شماره حساب برایم فرستاد و بنده نیز الان برایش نفقه واریز میکنم در طول این مدتی که ترک کرده منزل را سوالم این هست ایا این مدارک که ذکر کردم کافی هست چون همسایه ها اصولا برای شهادت دخالت نمیکنند ضمنن چون خانومم درطول زندگی مشترک حسابی نداشته و از کارت بنده استفاده میکرده امکان دارد برایم مشکل ساز شود در دادگاه اگر شد بنده باید چه کاری انجام دهم تا محکوم نشوم در ضمن همسرم هیچ گزارش 110 و پزشکی قانونی ندارد از بنده البته بنده دادخواست عدم تمکین را هم دادم
با تشکر و ارزوی سلامتی برای همه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما دادخواست الزام به تمکین زوجه را مطرح نمایید و مدارک خود را ضمیمه دادخواست نمایید تا ..

مهدی رسول زاده زرین قبائی

جناب آقای مهدی رسول زاده زرین قبائی :

باسلام
فورا دادخواست الزام به تمکین عام و خاص تقدیم دادگاه نمایید