مشاوره حقوقی رایگان - واریز شدن مبلغی فیشینگ

سلام ببخشید من چنل دارم و کسب و کار اینترنتی دارم می‌خواسم ببینم اگه کسی به کارتم فیشینگ بزنه چه اتفاقی برای من میوفته و باید چیکار کنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام احتمال دارد شما محکوم بشوید مگر شما اثبات نمایید که فیشینگ بوده است

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام.
متأسفانه مجرم از ضعف امنیتی وب سایت برای انجام عملیات مجرمانه خود استفاده می کند، بهتر است اقدامات‌ امنیتی و پیشگیرانه داشته باشید.

محمدیار ابراهیمی

جناب آقای محمدیار ابراهیمی:

سلام باعث میشه حساب شما هم حسب مورد و دستور قضایی بسته شود بهترین راهکار شما این است که احراز هویت نمایید در صورتی که به راهنمایی بیشتر نیاز دارید در قسمت مشاوره تماس حاصل نمایید