مشاوره حقوقی رایگان - ماده227

من ملکی از یک اپارتمان از شخصی خریداری نموده و تاریخ تکمیل تحویل و سند ذکر کردیم با توجه این پنج نفر اپارتمان را ساخته و هر کدام واحد سهمی خود را فروخته ایا ادعای فروشنده مبنی بر غیر ارادی بودن تاخیر و تنظیم سند موضوع ماده 227 به علت عدم پرداخت سهم شراکه قابل قبول است؟اپارتمان در داخل واحد ها تکمیل و در مشایعات نواقص دارد که مانع صدور پایان کار است.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سلام فروشنده باید بتونه اتبات کنه که قهرا نتونسته برای تحویل اقدام کنه. سوال واضح نیست. ولی شما میتونید تحت عنوان الزام به تنظیم سند شکایت کنید.

یک وکیل

با سلام متاسفانه شفاف و واضح توضیح نداده اید اما در هر صورت غیر ارادی بودن تاخیر می تواند در نتیجه قوه قهریه از جمله سیل و جنگ و زلزله و... باشد که به نظر نمی رسد ادعای فروشنده در این خصوص قابل اثبات باشد.

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
سوال رو واضح مطرح نفرموده اید اما در خصوص غیر ارادی بودن تاخیر همونجوریکه خانم جرجانی فرمودند غیر ارادی بودن ناشی از فورس ماژور تنها در هنگام وقوع بلایای طبیعی قابل قبول است مگر اینکه خودتان در قرارداد موارد دیگری را پیش بینی نمایید.

یک وکیل

سلام. دادخواست الزام به تنظیم سند و تحویل آپارتمان بدهید و چنانچه در قرارداد خسارت تعیین شده دادخواست مطالبه خسارت نیز تنظیم بفرمایید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.خیر این جزء موارد قهری محسوب نمی شود.یاالله

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام همکاران محترم به درستی پاسخ مقتضی به سوال شما را داده اند

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

خیر
قابل ایراد است و شما می توانید با تکیه بر استدلال قوی به حق خود برسید
برای مشاوره بیشتر می توانید با بنده و یا همکاران محترم تماس حاصل فرمایید قبل از تماس پیامک ارسال دارید

یک وکیل

سلام " ارائه پاسخ قاطع ، اطمینان بخش و کامل به سوال شما مستلزم رویت و مطالعه قرارداد مشارکت ، مبایعه نامه و سایر اسناد و مدارک ساختمان و مشاوره حضوری است .