مشاوره حقوقی رایگان - خسارت دیرکرد سند

آذر 98 یک واحد آپارتمان فروختیم. ولی به خاطر کارهای شهرداری و پایان کار سند بهمن 99 تحویل داده شد. البته قبل از آنکه سند را دریافت کند مقداری از پول پیش ایشون مانده بود و بعد از انتقال سند دریافت کردیم و ایشون قبل انتقال سند ساکن شده بودند .... الان بعد از 2 سال تحویل دادن سند خریدار مدعی شده که باید خسارت پرداخت کنیم .. آیا این شکایت میتواند درست باشد و باید هزینه ای باید پرداخت کنیم.
خریدار مدعی شده که باید روزی یک میلیون به ایشون پرداخت کنیم.

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بستگی به قرارداد دارد و اخذ گواهی عدم حضور شما در دفترخانه در روز مقرر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر خسارت دیر کرد در قرارداد ذکر شده باشد خریدار می تواند طبق قرارداد دادخواست بدهد و خسارت خود را مطالبه کند
شما می توانید اعلام کنید که تاخیر بخاطر کرونا

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باید مدارک و مستندات شما رویت شود صرف بله و خیر نمی تواند کمک شایانی به شما بکند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در قرارداد وجه التزام . یا خسارت دیرکرد تعیین شده باشید باید طبق ان اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید قرارداد شما بررسی شود و اگر در آن این وجه التزام ذکر شده بله قابل مطالبه هست ولی شما میتوانید دفاع کنید به خارج از اراده بودن استناد کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر در قرارداد بندی با عنوان وجه التزام قراردادی پیش بینی شده باشد، قابل مطالبه است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر خسارت تاخیر در تنظیم سند و تاخیر در تحویل را در مبایعه نامه ذکر کرده اید باید همان را پرداخت کنید در غیر اینصورت وزود خسارت را باید ثابت نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر در قرارداد لحاظ شده باشد قابل مطالبه است
شما می توانید به دلیل آنکه تاخیر خارج از اراده مانند کرونابوده استناد نمایید