مشاوره حقوقی رایگان - طلاق بخاطر خیانت

سلام و خسته نباشید. شوهر بنده قبل از اینکه با من ازدواج کنه پرونده برای مزاحم شدن داشته و حکم شلاق داشته.
ما دوساله باهم عروسی کردیم یه سال گذشته از طریق تلگرام با یه دختر رابطه داشت و اسکرین شات از چتاشون دارم. دوباره بهش فرصت دادم تا اینکه 5ماه پیش توی گوشیش از طریق پیامک با یکی رابطه داشت و فهمیدم و از اون موقع خونه پدرمم.
1.طلاهام دست شوهرمه و فاکتوراشم دستشه چطور میتونم هدایایی که بهم داده بودنو پس بگیرم؟
2.ایا میشه ثابت کنم که خیانت کرده؟ چطوری؟
3.اگه ثابت بشه حق طلاق با من میشه؟
4.باید چکار کنم ؟ که هم طلاق بگیرم هم مهریه

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام در صورت تمایل تماس بگیرید

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام هدف غائی شما گرفتن طلاق بدون از دست دادن حقوق خود مانند مهریه وغیره هستید این امر در صورتی ممکن است که یکی از شروط ده /دوازده گانه مندرج در سند نکاحیه در صورتیکه هنگام تنظیم به امضاء وتائید زوج رسیده باشد میسرمی گردد ونیزقادر باشید دلائل اقناع کننده ای برای دادگاه ارائه نمائید .مثال زوج محکوم قطعی به حبس بیش از 5 سال گردد/ یا اینکه رفتار زوج بحدی موجب عسر وحرج شده باشد که عملا زندگی را برای شما غیر ممکن ساخته باشد / یا اینکه مدت 6 ماه به طور کلی نفقه ای پرداخت ننموده باشد وعلی رغم محکومیت نتواند نفقه ای پرداخت نماید / ارسال پیامک های عاشقانه در صورتی مصداق رابطه نامشروع وجرم تلقی می گردد که منتهی به تقبیل ومضاجعه ویا امثال ان گردد یعنی حد اقل منجر به لمس بدن نامحرم گردد هرچند این امراختلافی است موفق باشید