مشاوره حقوقی رایگان - اینستاگرام

سلام از پلیس فتا اسلامشهر با من تماس گرفتن که باید بابت مزاحمت اینستاگرامی با مادرم بریم اونجا، وقتی رفتیم دیدیم آقایی که با مادرم چند وقت پیش در اینستاگرام بهم فحش داده بودند هر دو طرف ازمون شکایت کرده و ایشون مدعی بودند بعد از دعوایی که با مادرم داشتند چند پیج فیک شروع به مزاحمت برای ایشون کردن و ایشون این پیج ها رو به من نسبت داد و گفت که با ایمیل من ساخته شده بودند حتی وقتی پرسیدم اسم این پیج ها چی بوده گفتند که نمیدونم و یادم نیست و پاک شده ، مادرم در اونجا تعهد داد که دیگه با این اقا فحاشی نمیکند ولی من قصد اعاده حیثیت بابت این تهمت دارم باید چه کار کنم چون من نه پیجی ساختم نه برای ایشون مزاحمت ایجاد کردم و اصلا نمیدونم چرا پای من وسط کشیده شده

پاسخ ها :

سمانه  ملك بالا

سرکار خانم سمانه ملك بالا :

سلام
وقتی شکایتی رو قبول نداشتید نمیبایست اعلام رصایت میکردین ....چون بنوعی مادرتون اتهام رو پذیرفتن .
شمام که هنوز چون حکمی صادر نشده اعاده حیثیت نمیتونید کنید ....شکایت توهین و افترا طرح بکنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام، اول در دادگاه در پرونده ای که دارید، باید براتون حکم برائت صادر شود تا بتوانید اعاده حیثیت کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
شکایت از شما بوده یا مادر اگر فحاشی و انتساب صفحات به شما نبوده و مدرکی برای اثبات ادعا نداشتند تعهد هم لزومی نداشته

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام شما بایستی اول حکم برائتتون صادر گردد و بعد از آن میتوانید شکایت نمایید