مشاوره حقوقی رایگان - حقوق پدر

سلام من مادرم مستمر بگیر ارتشه، خواهرم ازدواج کرد با پسر عمه ام ازدواجی که ثبت شناسنامه نمیشه صیغه دایم ، خواهرم هم مستمر بگیر بود ما رفتیم سازمان بازنشستگان اعلام کردیم که خواهرم ازدواج کرده گفتن برو استشهاد محلی و شاهد بیار که رفتیم مراحل رو انجام دادیم و تایید شد از طریق تحقیقات محلی بازرس که خواهرم ازدواج کرده و توی یه خونه زندگی می‌کنه و حقوقش قطع شد و اومد روی حقوق مادرم بعد از سه ماه دوندگی ، حالا خواهرم باز میخواد بره دنبال حقوق پدرم ، مدعی شده من شوهر ندارم و یا طلاق صوری بگیره می‌تونه حقوق رو بگیره یا نه ، من مادرم مریضه و مستأجرم هست از نظر معیشتی در تنگناست ، با اینکه ما ثابت کردیم که ازدواج کرده و واسه سازمان هم مشخصی شده که حقوقشو قطع کردن ، خواهش میکنم جواب بدین که می‌تونه حقوق رو بگیره مگه تحقیقات محلی انجام نمیشه ما که یه بار ثابت کردیم که ازدواج کرده ....

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مجددا خواهر شما درخواست مستمری نمود باید شما با دلایل مدارک ادعای خواهرتان را ساقط نمایید