مشاوره حقوقی رایگان - گواهی عدم سازش

سلام. من شنیدم در طلاق توافقی گواهی عدم سازش تا 45روز نمیاد. الان من میخوام تو دوماه طلاق توافقی بگیرم ایا امکانش هست تو این مدت انجام بشه؟ و اینکه نوبت دهی در دادگاه برای طلاق توافقی چگونه است

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام برای اقدام به هرنوع طلاق مقدمتا نیاز به ثبت نام در سامانه نوبت دهی طلاق می باشد وپس از تعیین نوبت مرکز مشاوره تعیین ومراحل را ادامه خواهید دادوحد اقل زمان در این فرایند 45 روز تعیین شده است وپس از اظهار نظر مرکز مشاوره می توانید به دفاتر خدمات قضائی مراجعه ونسبت به ثبت دادخواست طلاق اقدام نمائید وفرایند دادگاه را تا مراحل صدور تصمیم پیگیری نمائید موفق باشید.