مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل

سلام ایا در درخواست گواهی عدم سازش به درخواست زوج درشوارای حل اختلاف ایا اجرت المثل و نحله ونفقه هم مشخص میشود یا باید برای ان جداگانه اقدام کنیم؟؟ممنون میشم پاسخ بدید..

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

گواهی عدم سازش با دادگاه هست نه شورای حل اختلاف

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
در شورای حل اختلاف سعی در سازش صورت خواهد گرفت چنانچه مصالحه ای انجام نشد پرونده برای رسیدگی به دادگاه خانواده ارسال خواهد سد و در دادگاه خانواده به تمامی حقوق زوجه ناشی از عقد ازدواج رسیدگی خواهد نمود.

هما سجده

سرکار خانم هما سجده :

سلام، شورای حل اختلاف برای سازش هست ‌و دادگاه خانواده به این موضوع رسیدگی مینماید.در صورتی که دادخواست از طرفه زوجه باشد هر کدوم از موارد جداگانه باید مطرح گردد.

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام در همان پرونده طلاق تمام حقوق مالی زن تعیین تکلیف میشود
چرا که در طلاق به درخواست مرد
قبل از اجرای صیغه طلاق باید حقوق مالی زن را تصفیه کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
برای اجرای صیغه طلاق در دفترخانه ، زوج باید ابتدا تمام حقوق مالی زوجه را پرداخت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در رای طلاق در خصوص تمام موارد می‌بایست تصمیم گیری شود نگران نباشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در دادنامه طلاق نسبت به تعیین تکلیف حقوق مالی زوجه اقدام خواهد شد.