مشاوره حقوقی رایگان - عدم امکان سازش توسط زوج

سلام همسرم(زوج) درخواست صدور گواهی عدم امکان سازش داده و بعد از صدور آن، برای توافق بر سر مهریه، اجرای حکم را به تاخیر می اندازد و قصد ادامه زندگی مشترک هم ندارد (در حال حاضر با هم زندگی نمیکنیم).
آیا بنده(زوجه)میتونم برای اجرای حكم اقدام کنم؟

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر در مورد مهریه حکمی صادر نشده است می توانید دادخواست مطالبه مهریه مطرح کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنانچه زوجه برای اجرای گواهی عدم امکان سازش که به درخواست زوج صادر گردیده در دفترخانه حاضر نشود، در صورتی که زوج حقوق مالی زوجه، موضوع ماده 29 قانون، را تحویل اجرای احکام دادگاه صادرکننده گواهی عدم امکان سازش نماید، به تقاضای زوج صیغه طلاق جاری و در دفتر طلاق ثبت و مراتب به زوجه اطلاع داده می شود. از جهت حفظ و نگهداری حقوق مالی زوجه، اجرای احکام به ترتیب مقرر در مواد 45 و 78 قانون اجرای احکام مدنی عمل خواهد کرد. هزینه نگهداری اشیا و اموال و سکه ها از زمان تحویل توسط زوج، به عهده زوجه خواهد بود.

هرگاه زوج در مهلت مقرر به دفتر رسمی ازدواج و طلاق مراجعه و گواهی عدم امکان سازش را تسلیم کند، درصورتی که زوجه ظرف یک هفته در دفترخانه حاضر نشود سردفتر به زوجین اخطار می کند برای اجرای صیغه طلاق و ثبت آن در دفترخانه حاضر شوند. درصورت عدم حضور زوجه صیغه طلاق جاری و پس از ثبت به وسیله دفترخانه مراتب به اطلاع زوجه می رسد.

تبصره - فاصله بین ابلاغ اخطاریه و جلسه اجرای صیغه در این ماده و ماده (34) این قانون نباید از یک هفته کمتر باشد. در مواردی که زوج یا زوجه مجهول المکان باشند، دعوت از شخص مجهول المکان از طریق نشر آگهی در جراید کثیر الانتشار یا هزینه درخواست کننده به وسیله دفترخانه به عمل می آید.

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

سلام
طبق رای صادره ابتدا باید حقوق مالی شما تعیین تکلیف گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طبق رای صادره ابتدا باید حقوق مالی تعیین تکلیف شود شما مطالبه مهریه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق شعبه صادرکننده رای پیگیر اجرای حکم شوید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید حقوق مالی شما را تعیین تکلیف نماید نسبت به مطالبه اقدام نمایید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام باید حقوق مالی شما را تعیین تکلیف نماید نسبت به مطالبه اقدام نمایید

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام شما هم می توانید دادخواست مطالبه مهریه بدهید تا تعیین تکلیف بشود

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

برای اجرای طلاق از طرف مرد باید مهریه شما تعیین تکلیف شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله امکان دارد
طبق قانون ، مدت اعتبار گواهی عدم امکان سازش برای تسلیم به دفترخانه طلاق ، 3 ماه است
و بعد از گذشت 3 ماه ، گواهی صادره از درجه اعتبار ساقط خواهد شد
و برای اجرای صیغه طلاق در دفترخانه مهلت 3 ماه وجود دارد

هر گاه زوجه بدون دریافت حقوق مالی خود به ثبت طلاق رضایت بدهد زوجه می تواند بعدا مهریه و حقوق مالی خود را مطالبه نماید