مشاوره حقوقی رایگان - ورود خسارت پس آب حاصل از گرفتگی لوله فاضلاب

با سلام:
و سپاس از زحمتکشان سایت و وکلای محترم

شرح 1- در طبقه ششم یک مجتمع اداری 6 طبقه با 70 واحداداری , واحدی خریداری نمودم .با عنایت به اینکه تازه به محل جدید نقل مکان کرده بودم , بالکن محل کارم در طبقه 6 را ابتدا جارو و سپس اقدام به شستشو نمودم .
ظاهرا بین طبقه 3 به 2 لوله فاضلاب گرفتگی داشته "یا ایجاد شده" و آب ماحصل شستشوی بالکن طبقه 6 از طریق کفشور بالکن واحد طبقه 3 وارد این واحد شده است.
به گفته همسایه واحد 3 , خسارت "70 میلیون تومانی" به کیسهای کامپیوتر ایشان وارد شده است.
سوال 1- تامین خسارت ایشان به عهده چه کسی است ؟

شرح 2- با توجه به اینکه پرندگان وارد بالکنهای اختصاصی شده و فضولات آنها در بالکن انباشته میشود و احتمال گرفتگی مجدد لوله فاضلاب وجود دارد .

سوال 2- ایا هیت مدیره میتواند دستورالعمل زیر را صادر نماید؟

واحد های محترم
سلام
احتراما نظر اینکه بالکن تمامی واحدها باز میباشد و انباشته از فضولات کبوتران میباشد لذا از شستن کف بالکن اکیدا خوداری نمایید و احتمال گرفتگی در مسیر لوله های مشاعات بالکن میباشد لذا باعث خسارات به واحدهای زیرین می شود هر گونه خسارات وارده به عهده واحدی میباشد که شستشو نموده است. لطفا فقط جاروب و تی نخی تمیز گردد. این اطلاع رسانی در آرشیو مجتمع بایگانی میشود .تاریخ 1400/06/17
باتشکر
مدیریت مجتمع

با سپاس مجدد

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تامین خسارت به عهده کسی است که مقصر شناخته شودو اگر شما اطلاع نداشتید مقصر نیستید در مورد دستورالعمل هیات مدیره قابلیت اجرایی شدن را دارد مگر اینکه مخالفین استناد کنند به وجود کفشور که عرفا دلیل بر امکان استفاده و شستشو تراس هست که در این صورت برای رفع گرفتگی باید اقدام شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام پاسخ سوال شما
طولانی است در این جا امکان پاسخ نیست